Even Voorstellen.

STEVIG verbindt particulieren, stichtingen, fond-sen en organisaties met elkaar om persoonlijke en maatschappelijke behoeften van kwetsbare individuen en gemeenschappen te vervullen. STEVIG heeft haar basis en werkterrein in de Geitenkamp, maar biedt indien nodig ook hulp in andere Arnhemse wijken.

“Ons hoogste doel is het reiken van een helpende hand aan een ander die dat goed kan gebruiken.”

Jan Lareman

STEVIG Arnhem

Organisatie

Het bestuur (vrijwillig en onbezoldigd) van STEVIG bestaat uit Rob Nuijten, Hans Kaptein en Jan Lareman. STEVIG stelt jaarlijks een activiteiten-plan op dat Jan Lareman uitvoert. Jan onderhoudt ook de contacten met alle partners van de stichting en breidt het netwerk doorlopend uit.

Wat doet STEVIG?

STEVIG gaat in 2017/2018 aan de slag met:

  • Ophangen sfeerverlichting op het Marktplein
  • Uitdelen kerstpakketten aan minderbedeelden in de wijk
  • In beheer nemen van de WinkelWijkbus en uitbreiden van de vervoersdoeleinde

“Het Marktplein speelt een grote rol in de sociale infrastructuur van de Geitenkamp. Boodschappen doen, even naar buiten gaan, onder de mensen komen en een praatje maken, is een belangrijke activiteit voor heel veel wijkbe-woners. Om die reden vinden wij het belangrijk dat het Marktplein in de wintermaanden sfeervol verlicht is én dat de elektrische WinkelWijkbus zoveel mogelijk mensen die niet meer zelf kunnen lopen of rijden, helpt boodschappen te doen.”

Jan Lareman

STEVIG Arnhem

STEVIGE - Projecten

Contact

Kloosterstraat 65

6824 RC Arnhem

M: info@stevigarnhem.nl

Kvk: 68418485

Nieuwsbrief

Copyright © STEVIG Arnhem

Designed by Mind Your Web