STEVIGE-Projecten

 

Winkelwijkbus

De volledig elektrische Winkelbus is een unieke service van het Winkelplein Geitenkamp. Dankzij de Winkelbus kunnen ouderen en mindervaliden ook zelfstandig boodschappen doen. De chauffeurs zijn vrijwilligers. Als de Winkelbus niet rijdt, vindt u hem op de parkeerplaats bij het oplaadpunt tegenover Boerma Wonen.

Cohesie in de wijk

Waar mogelijk bevordert STEVIG voor eenzame ouderen, jongeren en alleenstaanden in de wijk ook ontmoetingen en meer contact met anderen. Vaak is maatwerk de beste oplossing. Een stage- of (tijdelijke) arbeidsplaats voor een langdurig werkzoekende, herintreder of iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt bijvoorbeeld. Of een plaats in de organisatie van een wijkactiviteit voor iemand die het lastig vindt om zichzelf ‘aan te prijzen’. Of één keer per week samen uit eten met een groep leeftijdgenoten die dit alleen niet zouden doen. STEVIG denkt graag mee!

Kerstpakketten

De situatie van veel gezinnen op de Geitenkamp is er de laatste jaren niet beter op geworden. Daar moest wat aan gebeuren Een grote groep minderbedeelden in de Geitenkamp en omliggende wijken krijgt daarom al jarenlang een kerstpakket.

Mede dankzij de steun van de Riki Stichting* die dit jaar voor de zesde keer 150 pakketten financiert lukt dit al voor het 11e jaar om Kerstpakketten te kunnen uitdelen.

STEVIG bezorgt de pakketten in overleg met de sociale wijkteams, de wijkagenten, het wijkplatform, wijkopbouwwerkers en Swoa (stichting welzijn ouderen Arnhem). 

Contact

Kloosterstraat 65

6824 RC Arnhem

M: info@stevigarnhem.nl

Kvk: 68418485

Nieuwsbrief

Copyright © STEVIG Arnhem

Designed by Mind Your Web